Algemene informatie

Informatie en voorwaarden van groepsaccommodatiebrabant.com

[simple_contact_form]

Bedrijfsgegevens
Groepsaccommodatie Europa BV
Adres: Postbus 30375, 1303 AJ Almere
Tel.: 0612-401357
Email: barteljorisstraat@gmail.com of info@hinloopen.nl

Gebruikte termen
klant = contractant, waarmee het bedrijf en/of de groepsaccommodatie de overeenkomst heeft gesloten.
bedrijf = Groepsaccommodatiebrabant.com
huis of huizen = gehuurde groepsacommodatie

Informatie website en andere informatiebronnen
Het bedrijf aanvaardt geen aansprakelijkheid voor foutieve informatie op deze website of op gelieerde en/of gelinkte websites. Het bedrijf distantiert zich uitdrukkelijk van de inhoud van andere websites. Het bedrijf aanvaardt geen aansprakelijkheid van wanprestatie en foutieve informatie van derden, behoudens veroorzaakt door grove nalatigheid van het bedrijf.

Garantie verstrekte informatie
Het bedrijf geeft garantie, dat de informatie op de website van het bedrijf over de huizen overeen komt met de situatie ter plaatse. Mocht de klant constateren, na reservering en bezichtiging (binnen 14 dagen na reservering), dat het de beschrijving beduidend ten nadele is t.o.v. de situatie ter plaatse, dan heeft de klant 100 % recht op geld terug. Vraag naar de voorwaarden hierover.

Copyright
Het is uitdrukkelijk verboden om, zonder toestemming van het bedrijf, (foto)materialen (jpg-bestanden), tekstbestanden en html bestanden van deze website te gebruiken en/of te kopieren voor wat voor doeleinden dan ook.

Reserveren
Reserveren geschied met een overeenkomst tussen bedrijf, klant en huis. Na betaling van het eerste gedeelte kan het adres van het huis worden verstrekt.

Aanbetalingen
Bij reservering is een aanbetaling vereist. Deze is (mede) afhankelijk van de voorwaarden van het gehuurde huis en de hoogte van de overeen gekomen (huur-)som. Het restbedrag dient in termijnen voldaan te worden voordat de huurperiode aanvangt, behoudens anders overeengekomen. Ook hier weer zijn deze betalingstermijnen afhankelijk van het gekozen huis en de hoogte van de overeengekomen (huur-)som.

Annuleren
In het geval dat een gehuurd huis door de klant wordt geannuleerd, ontstaan er annuleringskosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de (annulerings-)voorwaarden van het gehuurde huis. Bij annulering vindt geen restitutie plaats van de betaalde handling fee

Handling fee bedrijf
In de overeen gekomen huurprijs is de handling fee van het bedrijf verwerkt. Deze fee dient ter vergoeding van de gemaakte kosten van overhead, acquisitie, management e.d.